Fiskarsin Panimo sijaitsee läntisellä Uudellamaalla kuvankauniissa 1600-luvulla perustetussa Fiskars ruukissa. Kymmenettä vuottaan toimiva käsityöläispanimo tekee oluensa pieteetillä, kokeillen ja tuoden esiin uusia ja jo miltei kadonneitakin oluttyylejä. Punaisena lankana panimon oluissa on juotavuus, erottuvuus ja rehdit aidot raaka-aineet.
Panimon ykköstuotteet ovat vuodesta toiseen Metsän Henki – kuusenkerkkäolut sekä Luomu Musta Valssi, eli kuiva helppo tumma lager, pienellä saazer-humalan puraisulla. Enenevissä määrin tuotannossa on erilaisia hapan ja villioluita myös, rohkeasti vain kokeilemaan.
”Ihmiset pitävät erilaisista ruuista, erilaisista juomista ja mauista, siksi teemme hieman erilaisia oluita.”

Hanaoluemme:

Tarkemmat selosteet oluistamme löytyy verkkosivuiltamme. Lista päivittyy vielä ennen tapahtumaa, joten seuraile tilannetta.

Noita Winery – Fiskars Village

Lisäksi mukana on saman Fiskars-jengin pyörittämä Suomen ensimmäinen urbaani viinimö – Noita Winery. Tuomme maahan viinirypäleet kylmäkuljetuksella Iävallan Burgenlanndista ja valmistamme niistä ns. natu-viiniä. Natural wine / alkuviini on viini, johon ei käytännössä lisätä mitään, vaan viini käy spontaanisti rypäleen pinnalla olevilla hiivoilla, siihen ei lisätä sokeria, väriä tai alkoholia saati muita lisäaineita.

Sijainti

FISKARSIN PANIMO BREWERY
Peltorivi 7
10470 Fiskars

w

Yhteystiedot

jari [ä] fiskarsinpanimo.fi

www

www.fiskarsinpanimo.fi