Tornion Panimo on perinteitä arvostava, nykyaikainen ja innovatiivinen käsityöläispanimo. Panimomme alla ovat alkuperäiset yli 140 vuotta vanhat kellariholvit muistuttamassa panimotoiminnan pitkästä historiasta Lapissa.

Tornion Panimo Oy palautti Lapin panimotoiminnan juurilleen vuonna 2016. Jatkamme panimoperinnettä alkuperäisellä paikalla, tunturien arktiset vedet yhteen kokoavan Tornionjoen rantatöyräällä. Olemme täällä todistamassa, että perinteet, alkuperä ja aitous ovat ohittamattomia arvoja ja että myös pienet voivat tehdä suuria tekoja.

Teknisesti huipputasoa oleva panimolaitteistomme on valmistettu sekin paikallisesta Outokummun Tornion teräksestä. Sen avulla pystymme valmistamaan kaikkein vaativimpia puhtaan raikkaita vaaleita lagereita, sekä moderneja erikoisuuksia. Tunnetuin oluemme on alkuperäisellä menestysreseptillä pantu aito Lapin kultamitaliolut, Original Lapland Lager.

Hanaoluemme:

Tarkemmat selosteet oluistamme löytyy verkkosivuiltamme. Lista päivittyy vielä ennen tapahtumaa, joten seuraile tilannetta.

Muut tuotteemme pulloissa & tölkeissä:

Tarkemmat selosteet oluistamme löytyy verkkosivuiltamme. Lista päivittyy vielä ennen tapahtumaa, joten seuraile tilannetta.

Sijainti

Tornion Panimo
Panimonranta 3
95400 Tornio

w

Yhteystiedot

toimisto [ä] tornionpanimo.fi

www

www.tornionpanimo.fi