Herkullista possungrillausta juhliin kahden ammattilaisen voimin

Vartaassa on ammattitaitoinen ja palveluhenkinen catering-palvelu, joka tarjoaa eettisesti kasvatettua, suomalaista possua erilaisiin tilaisuuksiin. Olemme erikoistuneet possungrillaukseen ja -tarjoiluun, ja voimme järjestää herkullisen ruokailuelämyksen niin pienille kuin suurillekin juhlille.

Vartaassa-palvelun takana ovat toisen polven ”sikamies” Janne Lehtinen ja kokenut catering-ammattilainen Maiju Ruohonen. Yhdessä he muodostavat tiimin, joka takaa korkealaatuisen palvelun ja herkullisen ruoan erilaisissa tilaisuuksissa. Janne ja Maiju ovat molemmat sosiaalisia ja palvelualttiita, joten voit olla varma, että he huolehtivat juhlien ruokailusta ammattitaidolla ja hyvällä fiiliksellä.

Valmistamme possut eettisesti Paijan Tilateurastamolta Urjalasta, jossa possut saavat nauttia ulkoilusta ja lajityypillisestä käyttäytymisestä. Valmistusprosessi alkaa palvaamisella Mattila Bros.:in savusaunassa Ylöjärvellä, jossa possut saavat pehmeän ja aromikkaan savun maun. Noudatamme tiukkoja elintarvikealan laatuvaatimuksia, jotta voimme
tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista makuelämystä.

POSSU MENU

Pitapossu (pitaleivän välissä salaatti, majoneesi, marinoitu punasipuli, possua, kastikkeet)

Varraspossua (possun kyljessä perunasalaattia, pikkelöityä punakaalia, salaattia, patonkia ja kastikkeita)

Possulautanen (pelkkää possua lautasella ja kastikkeita)

Sijainti

Vartaassa Oy

w

Yhteystiedot

sika [at] vartaassa.fi

www

www.vartaassa.fi