Tervetuloa Hamina Bastion Beer Festivaalille – tapahtumaan, joka tuo yhteen oluen ystävät ympäri maata nauttimaan upeasta olutvalikoimasta. Festivaalin yksi vetonaula on tänä vuonna olutfestareilla harvinaislaatuinen vierailija, nimittäin Kotka Steam Brewery. Panimon oluet tunnetaan merenraikkaista makuelämyksistä, ja heidän uutuutensa, historiallinen Sampanja Pils, on jo ehtinyt saavuttaa valtavan suosion.

Kotka Steam Brewery on tunnettu panimo, jonka erikoisuutena ovat meren läheisyydestä saadut inspiraatiot. Panimon oluista huokuu merellinen tunnelma ja raikkaus, jotka tekevät niistä täydellisen valinnan kesän juomahetkiin. Panimo on ottanut tehtäväkseen valmistaa korkealaatuisia käsityöoluita, joissa jokaisella huokosella on tarina kerrottavanaan.

Tämän vuoden Hamina Bastion Beer Festivaalilla Kotka Steam Breweryn panimotiimi tuo mukanaan todellisen aarteen: Sampanja Pilsin. Kyseessä on historiallinen olut, joka oli kiellettyä aikanaan kieltolain vuoksi. Panimo on onnistunut tuomaan tämän menneisyyden aarteen takaisin elämään, ja se on saavuttanut jo nyt valtavan suosion.

Sampanja Pils on ainutlaatuinen juhlajuoma, joka nautitaan kuohuviinilasista. Sen kevyt ja raikas maku saa mielen virkeäksi ja juhlatunnelman kohoamaan. Sampanja Pils on valmistettu huolella valituista raaka-aineista ja panimon taitavan tiimin käsissä se on saanut täyteläisen makuprofiilin. Sampanja Pilsin kuohuvat kuplat tanssivat lasissa, ja sen herkulliset vivahteet vievät juojan makumatkalle menneisyyteen.

Jos haluat kokea jotain ainutlaatuista ja harvinaista, suuntaa Kotka Steam Brewerylle Hamina Bastion Beer Festivaalilla. Täällä voit maistaa heidän merenraikkaita oluitaan ja nauttia Sampanja Pilsin ainutlaatuisesta makuelämyksestä. Panimotiimi on valmiina tarjoamaan sinulle unohtumattoman matkan olutkulttuurin maailmaan.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta. Hamina Bastion Beer Festivaali on täydellinen tapa viettää kesäpäivää oluen ystävien seurassa. Tule kokemaan Kotka Steam Brewery, muut mahtavat panimot ja palkitut oluet!